2016-а за Five Star Media

Отмина още една напрегната година, изпълнена със значими проекти за Продуцентска къща FIVE STAR MEDIA. Още през първата половина на 2016-а компанията завърши презентационния филм „Плевен – вълни по равнината”. Озвучен от български, американски и руски актьори днес 41-минутният филм е от най-важните продукти на Община Плевен в суровата конкурентна среда за привличане на туристи. Филмът влезе и в поредицата на FSM „Световните градове на България” по Българската Национална телевизия. Поредицата се излъчва вече трета година с над 15 заглавия. Същевременно в партньорство с Продуцентска къща In Frame продължихме партньорството си с големи компании като Данаос Девелопмент и София Саут Ринг Мол. Отзовахме се и на социални каузи като приобщаване на хората с психични заболявания към обществото. 40-секундният клип с участието на една от най-популярните актриси в момента Лилия Маравиля се излъчваше повече от месец в прайм-тайма на БНТ и БНР.

Апотеозът на годината бе премиерата за 100-годишнината на Берое – „Светът е Берое”. Мащабната едночасова продукция за футболния клуб на Стара Загора бе снимана на няколко етапа от пролетта до есента в две държави. Във възстановките от различните исторически епохи участваха актьори от Старозагорската опера, както и почти всички фенове на отбора /изключително дисциплинирани/. За повече информация и свободно гледане на нашите филми: documentarybg.com

Продуцентската къща засне и клипа за новия химн на Берое по музика на Стефан Вълдобрев. В него участваха звезди като Веселин Веселинов-Еко, Стунджи, Поли Генова, Станими Гъмов, Ваня Джаферович.

Тази година почти изцяло завършиха и снимките на, може би, най-дългоочаквания документален филмов проект за 2017-а година – 3-часовата сага за Третото Българско царство ”Deus Nobiscum/Съ Нами Богъ”. Те бяха на територията на 13 държави  в изключителни градове като София, Пловдив, Велико Търново, Русе, Балчик, Плевен, Стара Загора, Варна, Видин, Дармщат, Санкт Петербург, Лондон, Кобург, Москва, Асизи, Виена, Банска Щявница, Вроцлав, Залцбург, Баня Лука, Берлин, Киев, Грац, Сан Марино, както и в Царска Бистрица, на Атон, по река Дунав… Към официалните партньори на проекта се присъединиха и дворците Врана, Версай, Евксиноград, Шьонбрун, Ермитаж, Петерхоф, Хайлигенберг… За повече информация и текущи събития от „Deus Nobiscum/Съ Нами Богъ” на:

bulgariavblyasakfilm.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *