Английски, български, американски звезди – диктори в „Съ Нами Богъ“

от: Лидия ЮДИНА

Стана ясно кои са дикторите в най-очаквания документален проект за 2019-а година – Съ Нами Богъ /Deus Nobiscum/. В английския вариант това са Тери Рандъл /най-известният дубльор на Ринго Стар от Бийтълс в Лондон и водещ на най-популярния филм в света за София – „София – Историята на Европа“.

Както и холивудският актьор Джонас Толкингтън /партньор на звезди като Морган Фриймън и Долф Лундгрен/.

По време на снимки във Вроцлав – част от мащабното европейското турне на екипа.

В българския вариант дублират иконите в това изкуство – Веселин Калановски и Георги Георгиев – Гого.

 

DEUS NOBISCUM е документална поредица за историята на Третото Българско царство. Заснемането й започна през 2016-а година. Премиерата на видеото на песента ще бъде в края на 2018-а, а на поредицата в началото на 2019-а. Тя е заснета в над 15 европейски държави, в над 35 града и в някои от най-знаковите дворци на Европа – от Петерхоф и Ермитажа, през Шьонбрун и Версай до Бъкингам. Филмът е заснет с кинокамера, използвани са уникални видео и фотоархиви.

Във филма участва и Н.В. Цар Симеон Втори. Той е в близки роднински връзки с монарсите от повечето европейски дворове. Сценаристи са Тошо Пейков /”България в блясък”/ и Степан Поляков „Внезапна спирка”, „София – историята на Европа”/. Главен оператор е Момчил Александров /”Йога воин”, “Майсторите, които върнаха времето напред” и оператор на някои от най-успешните концерти на Хулио и Енрике Иглесиас/. Композитор е легендарният Митко Щерев.

Промото на филма може да видите тук.

https://www.youtube.com/watch?v=aQkyvCXgVIM

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *