„Жената е странно животно“ триумфално влиза в трети сезон

от Юлия ТАЛИПОВА

При пълни салони продължава да се играе моноспектакълът „Жената е странно животно” от Здрава Каменова. Довечера, 30-и януари 2017-а, е поредното представление. Актрисата Яна Огнянова вече трети сезон ентусиазира жените, разсмива мъжете. За какво се разказва в „Жената е странно животно”: Една неуспяла, безработна актриса си търси работа, а между другото и мъж. Всяка сутрин се буди с решението този ден нещата да се случат и всеки ден се вживява в ролята на различна жена…Или по-скоро различно животно… Ще прекарате една абсурдно смешна седмица с нея и лудите й приятелки. Дали ще намери това, което търси някъде между дългите опашки за поредния кастинг, разходките в огромна картонена рекламна кутия, или на поредното предаване, в което е платена публика? Едно one lady show с китара и безумно огнена актриса, която няма да забравите.
Продуцентска къща Five Star Media е логистичен партньор на спектакъла. Следващите дати са 13-и февруари в Студио 5 и 20-и февруари на камерна сцена в театър „Сълза и смях” в София.

Повече информация на:
https://www.facebook.com/%D0%96%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B5-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D0%BE-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%BE-1494883737476919/?fref=ts&__mref=message_bubble

Откъс от пиесата „Жената е странно животно” може да прочетете в блога на сайта.

Коя е Яна Огнянова:

завършва НАТФИЗ през 2005 година. Оттогава до сега е снимала множество сериали и филми, сред които „Под прикритие“, „Етажна собственост“, „Седем часа разлика“, както и чуждестранни продукции. Озвучава в различни студия игрални, документални и анимационни филми като: „Гувернантката“ (Фран Файн), „Ледена епоха“ 4, 5, „Андерсенови Приказки“ и други. През 2006 година участва като актриса и имитатор в предаването „Господари на ефира“ по Нова телевизия, а през 2005 г е финалист в конкурса „Народен артист в Шоуто на Слави“ по BTV. Участвала е в репертоара на Държавен пътуващ театър и като актриса в предаването „В салона“ и „Щабът на еволюцията“. Към момента участва в професионална група за импровизационен театър ‘’ШиЗи Про’’и озвучава филми и сериали.

Коя е Здрава Каменова:

завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ със специалност „Актьорско майсторство за куклен театър“ при професор Румен Рачев през 2002 година. През 2004 г. печели наградата „Икар“ за ролята си в „Карлсон и дребосъчето“. Здрава започва да се занимава с драматургия около 2001 г. Първата ѝ пиеса е „Нещо хубаво, нещо само твое“. През 2006 г. нейната пиеса „Отклонения“ е сред лауреатите на конкурса „Нова българска драма“ в Шумен. Година по-късно печели първата награда в същия конкурс с друга пиеса – „Баща ми“.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *