Премиера на провокативния „Няма, няма да работя!“ по БНТ на Коледа

от: Лидия ЮДИНА

МОЖЕ ДА ПРЕКАРАШ БЕЗГРИЖНО ЦЕЛИЯ СИ ЖИВОТ В „МЛАДОСТ“, НО НАКРАЯ ПАК ИДВА СТАРОСТ! – е краткото послание на късометражната лента.

По Рождественските празници ще има премиера провокативният игрален филм „Няма, няма да работя!“. Той ще бъде излъчен на 21-и декември от 23 ч. по БНТ 2.

Късометражен игрално-документален филм /docudrama, full HD, September 2018/ за неразделното приятелство на петима младежи от „Младост“ 2 – Ангел, Румен , Николета /Ники/, Петър, Мая. Те обичат да се събират на купони, да пият бира в парка, просто да общуват един с друг – да са едно семейство. Но какво ще се случи, когато младежите се превърнат в зрели мъже и жени? Защото може и да прекараш безгрижно целия си живот в „Младост“, но, рано или късно, те очаква Старост. Кой ще спечели – заможният Ангел без нито един работен ден или житейски отговорните му приятели?

Филмът ще бъде излъчен през нощта от 23 ч. заради сцени, които не са подходящи за част аудиторията на Обществената телевизия. Филмът е заснет основно в легендарното заведение „Бедрок“ в „Младост“ 2 – което 20 години е кръстопът на човешки съдби /драми, трагедии, триумфи и много любов/…

Момент от работния процес по заснемането на филма. В центъра /отдясно/ режисьорът Степан Поляков и главният оператор Момчил Александров /клекнал/.

Режисьор и сценарист е Степан Поляков, главен оператор Момчил Александров, асистент-оператори Светлин Йорданов, Светляка Миков, Теодор Цветков, режисьор по монтажа Цветелина Лямова, композитор Симеон Германов, диктор Мартин Герасков. Продуцент Теодор Цеков /Сдружение МОГА/,изп. продуцент Степан Поляков

Новоизгряващата звезда на българското кино Кирил Недков в сцена от филма.

Никол Костова и Светлин Миков в сцена от филма.

В ролите: Кирил Недков, Елеонора Митева, Таньо Колев, Олга Дочева, Никол Костова, Светлин Миков, Боян Кацаров

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *